Usein kysyttyä - FAQ

Usein kysyttyä - FAQ

Milloin tämä kurssi alkaa ja päättyy?

Sisustussuunnittelukurssi alkaa heti kun olet kirjautunut sisään ja suorittanut maksun. Sinulla on maksupäivästä alkaen yksi (1) kalenterivuosi aikaa suorittaa kurssit. Voit opiskella täysin omassa tahdissasi.

 

Mitä välineitä tarvitsen kurssilla?

Mikäli haluat tehdä vapaaehtoisia mittakaavapiirustustehtäviä (2 kpl), tarvitset niitä varten mittasuhdeviivaimen (muovinen tai metallinen). Lisäksi tarvitset lyijykyniä, teroittimen, pyyhekumin ja tavallisen viivoittimen. Tarvitset myös A4-kokoista paperia, esim. kopiopaperi käy. Halutessasi voit myös mustilla huopakynillä (terä 0.1-0.3 ja 0.5-0.7) rajata lyijykynäviivat ja värittää esimerkiksi puuväreillä. Nämä eivät kuulu kurssin hintaan. Muita piirustustarvikehankintoja ei tarvitse tehdä.

Mikäli et halua piirtää mittakaavatehtäviä, riittää älypuhelin, tabletti tai tietokone, jolle voit koostaa kuvakollaaseja. 

 

En osaa / halua piirtää… Voinko silti osallistua, koska pidän sisustamisesta?

Jos haluat tehdä vain moodboardeja ja kuvakollaaseja, et tarvitse piirustusvälineitä lainkaan. Mittakaavapiirtäminen on teknistä piirtämistä viivoittimen kanssa, eli ei tarvitse olla lahjakas piirtämisessä tai erityisen taiteellinen. Innostus on tärkeintä!

 

Täytyykö kurssit suorittaa?

Opiskelu on täysin vapaaehtoista. Jos etsit inspiraatiota ja haluat käydä yritysvierailuilla sisustusohjelmistakin tuttujen suunnittelijoiden johdolla, voit käydä kurssimateriaalin läpi omalla tavallasi.

 

Kuinka nopeasti kurssit täytyy suorittaa?

Sisustussuunnittelukurssi on avoinna heti kun olet ostanut kurssin. Sinulla on maksupäivästä alkaen yksi (1) kalenterivuosi aikaa käydä kurssiosiot läpi. Voit opiskella täysin omassa tahdissasi. Aikaa sisustussuunnittelukurssin opiskeluun on siis varattu runsaasti - sitä voi tehdä harrastusmuotoisesti esim. tunnin viikossa tai vaikkapa vartti kerrallaan.

 

Kauanko koko kurssin suorittaminen kestää?

Aikaa on vaikea arvioida, koska jokaisen lähtötilanne on erilainen. Esim. tilasuunnittelun perusteet, joka sisältää mittakaavassa piirtämistä, vie huomattavasti enemmän aikaa kuin vaikkapa värit- osio, jossa on n. 35 minuutin pituinen video sekä teksti- ja kuvamateriaalia. Aikaa on kuitenkin varattu vuosi koko kurssin suorittamiselle.

 

Mitä kurssimateriaali osiot sisältävät?

Jokainen osio sisältää runsaasti tekstiä, yhden tai useamman “luennon” ja yritysvierailun videon muodossa (pituudet vaihtelevat n. 10-45 min. välillä) sekä havainnollistavia ja inspiroivia kuvia.

 

Valmistuuko kurssista sisustussuunnittelijaksi?

Nordic Design Academyn kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti kotisisustajalle. Mikäli tavoitteenasi on esimerkiksi perustaa sisustusalan yritys, kannattaa tutustua Sisustusakatemian laajoihin sisustussuunnittelukoulutuksiin TÄSTÄ.

 

Haluan ostaa kurssin lahjaksi, miten se onnistuu?

Voit ostaa kurssimme lahjaksi TÄSTÄ klikkaamalla. Saat tilausohjeet sekä tulostettavan lahjakortin ja kurssin lunastamisohjeet.

 

Mitä jos jokin jäi askarruttamaan minua?

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@nordicdesignacademy.fi, kiitos!

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.