Kokemuksia

Kokemuksia

Aivan kuin joku uusi ovi olisi auennut

“Kurssi oli positiivinen yllätys! Erityisesti yllätyin, että verkkokurssikin voi olla näin toimiva ja jopa vie mukanaan. Esiintyjien ja kouluttajien iloinen ja rohkaiseva fiilis antoi uutta virtaa opiskeluun joka kerta, kun avasi videon. Vaikka opiskelu painottuikin minulla päivätyön ohella tehtynä viikonloppuihin tai iltoihin, ei se silti tuntunut liian kuormittavalta. Toki varmasti oma innostus ja kiinnostus aiheesta edesauttoi etenemistä. 

Olen erittäin tyytyväinen, että päätin aloittaa kurssin ja viedä sen loppuun asti. Aivan kuin joku uusi ovi olisi nyt auennut. Kiitos siitä!”

- Sanna Uusitalo

Suosittelen kaikille tätä kurssia!

“Kurssi oli todella hyvä! Vuosi riittää hyvin, itse tein tämän vauva-arjen keskellä.  Selkeä ja hyvä oppimateriaali, videoita oli kiva myös katsella! Kurssin kautta sain myös varmistuksen, että haluan sisustussuunnittelijaksi! Toivon, että pian tulisi mahdollisuus päästä opiskelemaan sitä, jotta saisin siitä ammatin.”

- Niina Rajala

Piiatuuli toivoi, että olisi kuullut kurssista jo aikaisemmin

”Kurssin sisältö on laaja ja opit mm. mittaamaan ja piirtämään huoneita ja suunnittelemaan kalustusta. Suosittelen kurssia etenkin heille joilla rakentaminen tai remontointi on ajankohtaista ja myös heille jotka ovat kiinnostuneita sisustamisesta.”

- Piia Mäenpää / Interior by Piia

Heidi sai paljon hyviä ideoita ja uusia toteutustapoja

“Nordic Design Academyn Sisustussuunnittelukurssi oli aivan huippu! Opiskelu verkkokurssilla oli erittäin sujuvaa ja opintoja pystyi suorittamaan täysin oman aikataulun mukaisesti. Olen ollut kiinnostunut sisustamisesta jo nuoresta asti ja haaveillut pitkään omasta kodista, jonka voisin laittaa täysin omannäköiseksi.

Kurssilta sain paljon hyviä ideoita ja se myös haastoi miettimään miten sisustuksellisia asioita voisi toteuttaa täysin uudella tavalla. Monipuolinen ja kattava kurssi kaiken kaikkiaan, suosittelen mielelläni myös muille sisustuksesta kiinnostuneille ja alalle haluaville.” 


- Heidi Selin

Kiitos Nordic Design Academylle ja Sisustusakatemialle inspiroivasta ajanjaksosta!

"Varhainen muistikuva lapsuudestani on, että harrastin jo silloin asuntojen pohjakuvien piirtelyä. Kasvoin Helsingissä ja Vantaalla, ja muistan ulkoillessamme katselleeni tarkkaan kerrostalojen ikkunoita ja kotien valaistuksia. Se oli niin kodikasta!

Olen kasvanut perhekeskeisesti ja kodin sisustaminen on ollut aina sydäntäni lähellä. Minulle kävi, kuten monelle muullekin keski-ikäiselle, etten oikein tiennyt enää, mikä minusta tulee isona. Kolme lastamme kasvoi aikuiseksi ja lähes kaksikymmentä vuotta kestänyt terveydenhoitoalan vaativa työ vei mehut. Kaipasin muutosta elämääni. Pienellä burn out -lomalla maatessani luin lehteä ja huomasin Sisustusakatemian ilmoituksen. Siltä istumalta ilmoittauduin kurssille. En mahtunut syksyllä 2018 alkavaan Helsingin ryhmään, joten minulle tarjottiin mahdollisuutta aloittaa opinnot juuri aloitetun Nordic Design Academyn verkkokoulutuksen testikäyttäjänä. Sen avulla sain erittäin hyödyllistä peruskoulutusta ja hyvin tehtyjen videoiden avulla aloin päästä sisälle sisustamisen ihmeelliseen maailmaan. Suoritin kurssin pikavauhtia, tein päättötyön ja helmikuussa 2019 aloitin Sisustusakatemiassa.

Meillä oli hyvä, kannustava ryhmä ja ammattitaitoiset opettajat. Olen opiskellut paljon elämäni aikana, mutta voin täydestä sydämestäni sanoa, että yksityinen Sisustusakatemia on ollut paras koulu, missä itse olen ikinä ollut! Siellä keskitytään oleelliseen ja loppujen lopuksi ilta- sekä lauantaiopiskelu ei ollut lainkaan vaativaa kaltaiselleni, viisikymppiselle opiskelijalle. Oikeastaan minua harmitti, kun opinnot olivat ohi tammikuussa 2020!

Valmistuttuani olen työskennellyt edelleen samoissa terveydenhoitoalan tehtävissä, mutta höllensin tahtia nelipäiväiseksi. Nyt minulla on aikaa keskittyä kevytyrittäjänä sisustussuunnitelmien tekoon. Sain melkein heti valmistuttuani ensimmäisen palkallisen suunnittelutyön ja aion markkinoida töitäni mahdollisimman pian Instagramin ja Facebookin kautta. Haluan keskittyä tavallisten ihmisten koteihin, joissa säilytetään paljon vanhaa, tuunataan ja ideoidaan uutta! Se on visioni ja uskon olevani siinä hyvä!

Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, etsiydynkö esimerkiksi kokonaan sisustusalalle. Kiitos Nordic Design Academylle ja Sisustusakatemialle inspiroivasta puolentoista vuoden ajanjaksosta!"

-Satu Pesso

 

Heidi etsi oppeja ja ideoita oman kodin suunnitteluun

Olen pienestä saakka ollut kiinnostunut sisustussuunnittelusta ja halunnut opiskella alaa. Sisustusalan koulut ovat kuitenkin olleet melko kaukana ja nykyisessä elämäntilanteessa lähiopiskelu ei olisi mahdollista. Huomasin Nordic Design Academyn mainoksen Facebookissa ja ilmoittauduin välittömästi koulutukseen.

Koulutus oli mielestäni monipuolinen ja mielenkiintoinen, ja se antaa paljon tällaiselle intohimoiselle kotisisustajalle. Oli myös mahtavaa, että opintoja pystyi suorittamaan juuri silloin kuin itselle sopi. Ensimmäisen oman talon remontti on loppusuoralla ja odotan jo innolla, että pääsen käyttämään oppeja seuraavan talon sisustuksen suunnittelussa. Toivon että jonain päivänä voisin vielä työskennellä alalla.


- Heidi Lankinen

Nanny halusi lisää suunnittelukokemusta

Kokemukseni Nordic Design Academyssa opiskelusta on erittäin hyvä. Kävin samaan aikaan sisustusalan artesaanin kaksivuotista koulutusta, jossa oli paljon käytännön asioita. Halusin saada enemmän varmuutta suunnitteluun, joten halusin opiskella lisäksi Nordic Design Academyn laajan sisustussuunnittelukurssin.

Kurssi oli hyödyllinen ja pystyin hyvin käymään molempia kouluja samanaikaisesti joustavan aikataulun johdosta. Suoritin NDA:n kursseja silloin kun minulle sopi. Olen erittäin tyytyväinen päätökseni sijoittaa lisäkoulutukseen Nordic Design Academyssa. Suosittelen!”


- Nanny Wallén

Jonna aloitti opiskelun Intiassa “korona-lockdownissa”

Jonna Hovilainen aloitti opiskelun Nordic Design Academyn sisustuskurssilla vuonna 2020 hyvin epätavallisissa oloissa. Näin Jonna kertoo:

”Olen vieraillut Intiassa 16 vuoden ajan ja lähdin tänäkin vuonna tammikuun alussa Intiaan lomamatkalle tapaamaan ystäviäni. Tarkoitukseni oli palata Suomeen 30.3.2020. Kevätalvella alkoi korona-uutisointi, tosin täällä siihen ei paljonkaan reagoitu. Lauantai-iltana 14.3. ilmoitettiin seuraavan päivän kansallisesta lockdownista korona-viruksen takia. Sunnuntaina jatkettiin kolmella vuorokaudella ja seuraavana päivänä kolmella viikolla! En lamaantunut enkä lyönyt hanskoja tiskiin, vaan etsi mielekästä tekemistä. Usean tylsän päivän ja monen googlettamisen jälkeen jostain avautui linkki Nordic Design Academyn verkkokurssille.

No mikä ettei, tuumasin… ajatus alan opiskeluista oli pyörinyt jo usean vuoden ajan päässäni. Olen nuorempana opiskelut maalausalan artesaaniopintoja, mutta sitten elämä vei toisaalle. Nyt päätin opiskella hieman lisää enkä ole katunut päätöstä. Kurssi on ollut todella mielenkiintoinen ja olen todella innostunut opiskelemaan.”