Kouluttajamme

Kouluttajamme

Tutustu meihin ja innostu sisustamisesta vielä enemmän!

 

Niina Ahonen
Niina Ahonen

sisustussuunnittelija

Niina on Sisustusakatemian perustaja ja omistaja. Aurinkoisella ja energisellä Niinalla on myös muita sisustamiseen liittyviä yrityksiä kuten Stailia Design. Stailiassa hän mm. tekee sisustussuunnitelmia, joten päivät täyttyvät väreistä, ideoista ja materiaaleista. Niina on tuttu myös MTV3:n Kotoisa-ohjelmasta sekä Pientä Pintaremonttia -ohjelmasta.  

“Rakastan sisustamista, kauniita esineitä ja asioita. Sisustan mielessäni kaikkia tiloja joissa kuljen. Olen hulluna valaisimiin ja kenkiin. Haaveilen matkustamisesta mielenkiintoisiin paikkoihin. Käytän aikaani ja energiaani oman yritykseni pyörittämiseen ja kotona koitan pysyä kahden teini-ikäisen vauhdissa.”
 

Heidi Lindholm
Heidi Lindholm

sisustus- sekä valaistussuunnittelija

Heidi on opiskellut sisustussuunnittelijaksi Tampereen ammattikorkeakoulussa ja valon arkkitehtuuria Aalto Yliopistossa. Hän on tehnyt pitkän uran IT-alalla mutta vaihtoi opiskelujen jälkeen sisustusalalle unelmiensa perässä. Heidi on ollut mukana perustamassa Sisustusakatemiaa vuonna 2010 ja luentojen lisäksi hän tekee sisustus- sekä valaistussuunnittelua pääasiassa yksityiskoteihin.

“Yksi vahvuuksistani on valaistus. Onnistunut valaistus täydentää kauniin sisustuksen - huonosti toteutettuna se voi taas pilata sen täysin! Sisustaminen tarkoittaa minulle mahdollisuutta lisätä viihtyvyyttä ja estetiikkaa - eli luoda tiloja, joissa oleskeleminen on nautinto. Opettaminen on minulle tietojen ja taitojen jakamista, innostamista ja uusien näkökulmien tarjoamista.”

Tomi Kouvola
Tomi Kouvola

sisustussuunnittelija, luennoitsija

Tomilla on vuosien kokemusta sisustussuunnittelijan työstä erilaisissa kohteissa ja hänellä on ammattitaitoinen tiimi tukenaan. Sisustussuunnittelutyön lisäksi hän esiintyy erilaisissa tapahtumissa ja on tuttu televisiosta ohjelmista T.I.L.A- ja Pientä Pintaremonttia.

Sisustus- ja rakennusmessut ovat Tomille työn puolesta tuttuja. Niissä hän pitääkin luentoja, sisustusklinikoita ja juontoja.

“Haluan tehdä toimivia ja kauniita koteja. Paras palkinto valmistuneesta työstä on, että asiakas toteaa halunneensa juuri tämän näköisen kodin, mutta ei olisi itse osannut koota sitä.

Olen rohkaisija. Mielenkiintoiset väri- ja materiaaliyhdistelmät tuovat kotiin persoonallisuutta. Kauneus sykähdyttää aina kun taas keskinkertaisiin ratkaisuihin turtuu. Sisustaminen on hauskaa.”

Krista Launonen
Krista Launonen

kuvataiteilija, taideterapeutti, luovuusvalmentaja

Krista on viettänyt opiskeluvuotensa Lontoossa opiskellen kuvataidetta, taidehistoriaa ja sisustamista. Hän on työskennellyt yli 15 vuotta aikakauslehdissä toimittajana ja päätoimittajana. Nykyään hän on yrittäjä ja toimii muun muassa taideterapeuttina ja luovuusvalmentajana.

Lisäksi hän on kirjoittanut useita kirjoja intohimoaiheistaan: luovuudesta, väreistä ja kuvista, esiintymisestä ja taiteesta. 

“Sisustaminen tarkoittaa minulle mahdollisuutta lisätä viihtyvyyttä, eli luoda tiloja, joissa oleskeleminen on nautinto.

Opettaminen on minulle tietojen ja taitojen anteliasta jakamista, innostamista ja uusien näkökulmien tarjoamista.”

Mikko Toppala Sisustusakatemia
Mikko Toppala

sisustussuunnittelija

Mikko on kokenut sisustussuunnittelija, joka suosii sisustustyylissään selkeitä linjoja sekä harmonista maanläheistä värimaailmaa. Jokainen projekti lähtee liikkeelle asiakkaan toiveista ja mieltymyksistä, joista Mikko kokee tehtäväkseen koota toimivan kokonaisuuden omalla tyylillään maustettuna. Näin syntyy onnistuneita ja persoonallisia lopputuloksia, jotka ovat aina tyylikkäitä ja asukkaiden näköisiä. Mikko on yksi MTV3:n Pientä pintaremonttia ja Pientä mökkiremonttia -ohjelmien suunnittelijoista.

 

"Onnistunut sisustus on sekä esteettinen että toimiva kokonaisuus, jossa eletään ja viihdytään vuosia ja joka kehittyy asukkaiden mukana. Siksi sisustus onkin monesti elämän mittainen projekti, jossa voi joskus tarvita ammattilaisen apua ja näkemystä."

Merita Lintula | Sisustusakatemia
Merita Lintula

sisustussuunnittelija SI, tutor-ohjaaja

Meritan parinkymmenen vuoden ura myynnin asiantuntijatehtävissä vaihtui sisustussuunnittelun ammattiopintoihin pitkällisen harkinnan ja lukuisien ”tee itse –projektien” ja sisustuskurssien jälkeen. Sisustusakatemiassa luennoinnin lisäksi hän tekee sisustussuunnittelutöitä omassa yrityksessään. Merita on myös Nordic Design Academyn tutor-ohjaaja ja yhteyshenkilö sekä Nordic Design Academyssä, että Sisustusakatemian Sisustusosaajissa.

 

“Sisustamisessa minulle on tärkeintä luoda tiloja, jotka tuovat pitkäaikaista iloa, ovat esteettisiä, toimivia ja käyttäjiensä näköisiä. Oppiminen ja opettaminen antaa energiaa ja laajentaa maailmankuvaa. Ikinä ei ole liian myöhäistä opetella uutta, ja rohkaisen sinuakin tekemään asioita, joita todella haluat tehdä. Uskalla uskaltaa!”